+36 (70) 246-9321 info@wolfserviceco.hu

szolgáltatások

Szolgáltatások

szolgáltatások

Kedves Látogató!

Szinte biztos vagyok benne, hogy valamiféle kérdés motoszkálhat a fejedben, ami tuti a közelgő fontos eseményeddel, rendezvényeddel van kapcsolatban. Nos, elárulom neked, hogy jó helyen jársz!

Ha még eddig nem halottál rólam engedd meg, hogy pár sorban bemutatkozzam.

Ki vagyok én, és mivel is foglalkozom pontosan?

Ehhez vissza kell, hogy kanyarodjak tizenkét évvel ezelőttre, amikor is elkezdtem a vendéglátás bűvöletébe bekerülni. Elkell, hogy mondjam neked hosszú és rögös út vezetett idáig amit most látsz, de azt garantálom számodra, hogy még csak most kezdődik ez az izgalmas út igazán.

A gazdasági válság vége felé kezdtem el pályafutásomat felszolgálóként egy kicsi kis étteremben, majd rá pár évre egy szórakozóhely pultosaként találtam magam, majd kis időre rá a Silvanus Hotel csapatát erősítettem, ami mondanom sem kell, hogy mély benyomást és meghatározó célokat adott számomra a jövőmmel kapcsolatban. Kisvártatva született meg bennem az ötlet, hogy felszolgáló kollégákkal karöltve elkezdünk különböző rendezvényekre járni. Viszont valahogy érdekes módon a prioritást mégis mindig az esküvők jelentették.

Természetesen bármilyen jellegű rendezvény is szóba jöhet, a lényeg az, hogy szükség legyen a hozzáértő és precíz munkára, mi pedig visszük hozzá a megfelelő kollégákat.

Nem egyszerű feladat ez a mai világban viszont minden szakmának, minden területnek megvan a maga profi világa, hogy megérsd:

„Egy profi műkörmös sem fog olyan munkát kiadni a kezéből,  egy újdonsült menyasszony kezére, hogy még felsem vette a fehér ruhát már lekopjon a festék róla vagy ne adj Isten, ami még rosszabb, le törjön”

szolgáltatások
szolgáltatások

„Egy profi szakács sem fog olyan helyről vásárolni, ahol 10 Ft-tal kevesebbe kerül a csirkemell, de tudja, hogy nem friss, hisz egy esküvő vagy bármilyen rendezvény az megismételhetetlen”

„Egy amatőr felszolgálót szinte biztos vagyok benne, hogy megjegyzel, szóvá teszel akár a párodnak, akárcsak magadban”

Mindent IS megteszünk annak érdekében, hogy maradandó pozitív élménnyel távozz a mi rendezvényünkről, erről személyesen gondoskodom minden alkalommal is!

Felmerülhet persze a kérdés, hogy ez így mind nagyon szép ami le van írva, de hogyan bizonyítom ezt be?
Nos látogass el a Panoráma Étterem Visegrád TripAdvisor oldalára, ott az értékelések alapján láthatod, hogy a bent létünk nem csak a beosztáson látszik.

De becsatolok ide pár értékelést, ami egészen friss és megbizonyosodhatsz róla, hogy vagy „A Legjobbat, vagy semmit”

Bármi kérdés felmerül, benned lentebb az alábbi instant levélküldőn keresztül vedd fel velem a kapcsolatot!

szolgáltatások
szolgáltatások
szolgáltatások
szolgáltatások
szolgáltatások
szolgáltatások

Kontakt

Kérjetek ingyenes konzultációt (legyen személyes vagy telefonos) az alábbi instant levélforma segítségével, ahol megbeszélhetjük a felmerült kérdéseiteket, kéréseiteket és elképzeléseiteket!
Állok minden kedves leendő ügyfelem szolgálatára.

Kapcsolatfelvétel

Az oldalon található képi és szöveges tartalmak a Wolf Service Co. ® tulajdonát képzik, azokat részben vagy egészében másolni, másodközölni tilos és jogsértő, ezért jogi következményeket vonhat maga után!

Üzemelteti: WhiteSolWeb© Magyarország

Wolf Service Co. ® – Minden Jog Fenntartva! ©
2022-2023.